Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarinat

Tänne tulevat vain tarinat. Niiden on oltava vähintään kolmen virkkeen pituisia.

Laita Nimi- kohtaan sutesi nimi.
Puhe tulee "- merkkien sisään. Ajattelu tulee *- merkkien sisään. Kirjoita puhe ja ajatukset aina uudelle riville.

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Mitjatar

22.10.2017 13:09
Lento: 9

Nadja: 19

Valveuni: 1

Karma: 18

Nimi: Lento

22.10.2017 13:00
Valveunen ensimmäinen yritys ei onnistunut.
"Melkein", Lento kannusti. Valveuni yritti uudelleen ja onnistui.
"Hyvä!" Lento kehui iloisena.
"Nyt on minun vuoroni", uros jatkoi. Lento jännitti lihaksensa ja hiipi edestakaisin valmistautuen. Uros mittaili Valveunta katseellaan. Sitten Lento säntäsi lujaa kohti Valveunta suoraan edestäpäin. Lento valmistautui loikkaan. Ollessaan riittävän lähellä Lento jännitti takajalkansa loikatakseen, mutta aivan yhtäkkiä uros kierähti selälleen ja liukui Valveunen ali viistäen käpälällään naaraan vatsaa. Lento pomppasi pystyyn Valveunen toisella puolella ja loikkasi nopeasti naaraan selkään. Uros nousi nopeasti ilmaan ja laskeutui sivummalle. Lento ei osannut peittää ällistystään onnistumisestaan. Vape oli ollut varma, että mokaisi jotenkin. Sitten ällistyksen tilalle nousi tyytyväisyys. Hän oli onnistunut, se oli mennyt hyvin, ihan oikeasti. Lento käänsi katseensa vierestä katselleisiin Haroshaan ja Tukaan. Lento katsoi kysyvästi koulijoita, jotka sen sijaan näyttivät olevan molempiin vapeihin äärimmäisen tyytyväisiä.

Nimi: Nadja

19.10.2017 12:47
"Ei sattunut", selitin Karmalle, vaikka oikeasti olisi tehnyt mieli ulvoa tuskasta. Jatkoin kävelemistä peitellen ontumistani. En antaisi Karman nähdä minua heikkona. Yhdessä Karman kanssa he kävelivät metsän varjoihin.
"Kohta olemme perillä", kerroin hiljaa Karmalle. Suuntasin suurelle kuuselle päin. Sen alla oli pieni monttu, jossa oli eläinten luita.
"Perillä ollaan", sanoin Karmalle.

Nimi: Karma

14.10.2017 17:45
Hymyilin Nadjalle.
"Tiedän", vastasin tuolle, mutten vetänyt siipeäni pois. Nadja nopeutti askeliaan,, joten tein samoin. *Nadja on luoteikas... vaikuttaa äkäiseltä, mutta taitaa tosiasiassa olla kultainen*, hynähdin mielessäni. Hätkähdin, kun toinen sitten yhtäkkiö horjahti. Onneksi Nadja sai tasapainonsa nopeasti takaisin.
"Sattuiko?"kysyin pehmeästi, hiukan huolissani.

Nimi: Nadja

02.10.2017 22:56
Yritin pidättää hymyilyä. Mitä hauskaa tässä oli?
"En olisi tarvinnut sateensuojaa", ihmettelin ääneni rauhallisuutta. Käänsin katseeni Karmasta suoraan eteen.
*Karma oli tosi päättäväinen. Ei hän nytkään olisi minun sateensuojanani, jos hän olisi ollut pelokas ja arka. Karmalla oli luja tahto*, mietin tyytyväisenä. Nopeutin hieman askeleitani. *Karma voisi hyvinkin viettää yön pesässäni kerta ei voi lentää pois*, ajattelin. En huomannut edessä olevaa juurta ja kompastuin siihen. Ehdin viime hetkellä koota tasapainoni, etten kaatuisi.

Nimi: Karma

01.10.2017 23:18
Hymähdin uudelleen ja hölkkäsin Nadjan kiinni. Tällä kertaa en edes kysynyt, vaan ojensin siipeni suoraan toisen päälle.
"Ei tee hallaa, vaikket kastuisikaan aivan litimäräksi", vastasin hymyillen pehmeästi. Kaunis hän oli, pakko myöntää. Näin märkänäkin. Luonne oli pippurinen, mutta pidin siitä. Meistähän voisi tulla jopa ystäviä, jos Nadjaa nyt kiinnosti.
"En varastele, älä huoli. Enkä kerro kenellekään", vastasin kahteen lauseeseen.
"Oletko asunut yksin koko ikäsi?" kysyin, ihan kiinnostuksesta. Voi olla, ettei Nadja pitänyt siitä, mutta noh, sanoisi vain niin lopettaisin.

Nimi: Nadja

28.09.2017 21:23
Murahdin hiukan."Hyvä on! Voit tulla sitten katsomaan miltä pesäni näyttää!" rähähdin. "Jos sitten et kerro kellekään."
Vaikka vaihtelin aina pesä paikkaa niin juuri siellä, missä olin nyt oli hänen arvokkaat kalusteet.
"Etkä varasta mitään", lisäsin äkäisenä.
Lähdin tassuttelemaan sateessa kohti metsän reunaa, jossa nykyinen pesäni sijaitsi. Hetken mietin mahtoiko Karma seurata häntä, mutta päätti olla välittämättä tästä. Uros oli ollut ihmeellisen kohtelias hänelle. He molemmat oli vielä aika nuoria, mutta he olivat aika erillaiset. Tunsin pientä kiinnostusta. Ehkä hän selventäisi vielä jotain minulle?

Nimi: Karma

25.09.2017 15:50
Hymähdin.
"Minä en välitä, mitä muut minusta ajattelevat. En enää", vastasin. Muistot emostani saivat puistatuksen kulkemaan selkäpiitäni pitkin. Kylmät, siniset silmät ja terävät, rankaisuun juuri sopivat hampaat olivat tehneet ikuisen pesän mieleni perukoille. Vedin kuitenkin toisen siipeni lähemmäs itseäni ja ravistelin siitä pahimmat vedet pois. Levitin senkin pään päälleni niin, että myös niskani pysyisi kuivana.
"Oletko ihan varma, ettet halua suojaan? Ei maksa paljoa vaivaa, jos saatan sinut. En halua tunkeilla, ja ymmärrän kyllä jos et halua", henkäisin itsepäiselle naaraalle.
"Enkä minä varsinaisesti sinua hoida. Tarjoan apuani, mutta sinä et ilmeisesti sitä halua", jatkoin edellistä lausettani. Tajusin olleeni tunkeileva, mutta mitäs minä luonteelleni voin.

Nimi: Nadja, Laumaton

25.09.2017 14:26
Uros naurahti pienesti. Sitten hän puhui minulle rauhaisasti. Karma nuuhki ilmaa, jonka jälkeen hän jatkoi puhumista. Katsoin kun hän haukotteli.
*Hän teki tuon tahallaan*, ajattelin vieläkin vähän epäluulosena. Pienet pisarat osui kuonooni. Sade oli alkanut.
"Ahaa, taivas itkee. Hienoa, nyt en voi lentää leiriin", Karma murahti nostaen toisen siipensä hänän pään suojaksi. Hetken hän katsoi minuun kysyvästi ja levitti toisen siipensä. Älysin mitä hän tarkoitti. Hän halusi minut siipensä alle sateelta suojaan!
"En tarvitse sateensuojaa. Voin kävellä metsään ja tehdä puun alle sammaleista pesän. Hyvällä onnella saatan löytää luolankin!" sanoin itsepäisesti Karmalle. "Ja mitä laumalaiset sanoisi, näkee sinun hoitavan erakkoa!"

Nimi: Karma

24.09.2017 22:39
Naurahdin pienesti.
"Et vaikutakaan siltä", vastasin. Katsahdin haaata taivasta ja nuuhkaisin ilmaa. Pian alkaisi sataa.
"En minä sinua häätämään tulut. Et vaikuta vihamieliseltä laumaa kohtaan", jatkoin yksipuolista jutteluani, yrittäen saada Nadjan luottamuksen. Avasin teräviä, valkeita hampaita täynnä olevan suuni ja haukottelin. Puoliksi tekaistu, puoliksi tahaton haukotus keskeytyi, kun pisara tipahti kuonolleni.
"Ahaa, taivas itkee. Hienoa, nyt en voi lentää leiriin", murahdin itsekseni ja levitin toisen siipeni pääni päälle. Katsahdin kysyvästi Nadjaan, odenaen toista siipeäni niin, että toinen voisi halutessaan mennä sen alle sateensuojaan. Selkäni ja häntäni kastuisi, mutta mitäs pienistä.

Nimi: Nadja

24.09.2017 16:36
Nadja katsoi hämmentyneenä mustaa sutta, joka laskeutui hänen eteensä. Pienen hetken jälkeen musta susi kertoi nimensä.
"Olen Nadja", naaras sanoi hiukan epävarmana Karmalle.
"Minä asun täällä, joten täältä minä en myöskään lähde", sanoin itsepäisesti nuorelle sudelle.
Karma oli isompi, kun Lento. Hän ei halunnut aloittaa taistelua. Nadja jäi odottamaan Karman vastausta hänen teräviin sanoihin.

Nimi: Karma

24.09.2017 13:29
Toinen susi näytti huomaavan minut, joten päätin mennä tutustumaan. Hajun perusteella tiesin, ettei toinen susi kuulunut laumaan. Laskeuduin sulavasti toisen vierelle ja taitoin siipeni kyljilleni, pois tieltä. Hetkisen olin hiljaa, arvioiden toista.
"Minä olen Karma", haukahdin pehmeästi ja heilautin häntääni. Toinen ei vaikuttanut uhalta, joten otin positiivisen lähestymisen. Jäin odottelemaan vastausta uteliaana.

//Nadja?

Nimi: Nadja, Laumaton

23.09.2017 20:01
Nadja käveli hiljaa ja haisteli samalla ilmaa. Hän ei haistanut riistaa, mutta hän haistoi jotain muuta. Suden! Naaras tähyili ympärilleen hätääntyneenä. Hän ei kumminkaan nähnyt mitään. Sitten Nadja kuuli siiven iskuja. Oliko se Lento? Ei. Puiden takaa lensi musta susi, jonka naaras haistoi laumalaiseksi.

Nimi: Karma

20.09.2017 19:18
Musta turkkini sulautui täydellisesti puiden tummiin varjoihin, joissa istuin. Vain keltaiset silmöni saattoi huomata. Katselin huvittuneena Valveen ja Lennon tappelua. Sisarpuoli oli aivan surkea taistelija, perinyt äitinsä taidot. Mahtava metsästäjä hän oli, kieltämättä. Nousin ylös ja ravistelin hiukan pölyyntynyttä turkkiani, venyttelin korpinmustia siipiä ja haukottelin. Lähdin jolkottamaan suuntaan, jossa tiesin liikkuvan paljon riistaa. Avoimemmalle alueelle päästyäni levitin siipeni ja loikkasin ilmaan, lyöden ilmaa pois altani. Kohosin lentoon, ja hain korkeutta nousevien tuulien avulla. Kaartelin korkeuksissa, ja iskin silmäni toiseen suteen. En tunnistanut tätä, joten laskeuduin hiukan alemmaksi.

//joku vois jatkaa?

Nimi: Valveuni

18.09.2017 22:23
Kiersin Lentoa muristen. Kyyristyin ja ponnahdin eteenpäin, yrittäen tavoittaa Lennon tassua tai häntää, mutteb osunut. Kellahdin vatsalleni maahan ja ulahdin hiljaa. Nousin kuitenkin ylös ja ravistelin.

//minkä pituisia rooleja pitää kirjottaa? Oon tottunut lyhyisiin?

Vastaus:

Vähintään kolme virkettä. Ei siis pakko mitään pitkää.

Nimi: Nadja

11.09.2017 21:51
Kesken metsästys retken naaras kuuli taistelu ääniä. Hänen mielenkiinto kasvoi vastustamattomaksi, joten hän seurasi ääniä. Yhtäkkiä naaraan nenään tulvi tuttu haju. Lento!
Naaras näki puskien läpi kuinka kaksi isoa sutta taisteli keskenään. Ilmeisesti he näyttivät mallia pienemmille.
*Lentohan osaa lentää. Hän on voittamaton. Paitsi jos on kovempi vastustaja*, Nadja mietti. Isommat sudet lopettivat taistelun ja Lento ja toinen susi astui esiin. Juuri kun heidän taistelu oli alkamassa naaraan vatsa murisi muistuttaaksen mitä hän oli tullut oikeasti tekemään. Turhautuneena hän kääntyi ympäri ja tassutteli kohti hyviä riista paikkoja.

Nimi: Lento

10.09.2017 07:26
Lento katsoi, kun Nadja juoksi pois ja kääntyi sitten kohti leiriä. Uros näki leirin sisäänkäynnillä Indean katsomassa. Pentu juoksi takaisin puunrunkosillalle, juoksi sitä pitkin takaisin leiriin ja pomppasi sitten alas rungolta.

Oli kulunut pari päivää siitä, kun Lento oli tavannut Nadjan. Lento oli nyt vape. Uroksen koulija oli Tuka. Oli kaunis päivä ja Lento oli Valveunen kanssa Tukan ja Haroshan johdolla harjoittelemassa taistelua. Harosha ja Tuka olivat juuri näyttäneet taisteluliikkeen, jossa Harosha ensin ryntäsi edestä Tukaa kohti, väisti vasemmalle ja loikkasi Tukan selkään. Tuka kierähti selälleen, Harosha hyppäsi pois selästä ja painoi Tukan selälleen kesken kierähdyksen.
"Nyt on teidän vuoronne", Harosha sanoi ja päästi Tukan.
"Selvä!" vastasin innostuneena ja valmistauduin. Valveuni hyökkäisi ensin.

Nimi: Mitjatar

09.09.2017 11:38
Lento: 16

Nadja: 16

Snow Queen: 3

Nimi: Snow Queen, laumaton

06.09.2017 20:53
Ennen kuin uros ehti vastata, käännähdin ympäri ja säntäsin metsään. Pitikin olla tuollainen törppö. Vaellan kotipaikkanani pitämänäni luolaan, ja käperryn pedilleni. Nukahdan syvään uneen.

Herään, ja tiedän että on vielä yö. Astelen hiljaa ulos, ja huomaan kuun olevan täysi. Istahdan kielekkeelle ja nostan kuononi kohti taivasta. Päästän syvän ulvonnan, ja kuulen jonkun ulvovan kanssani, mutta kauempana.
*Onpa kaunis yö*, ajattelen hiljaa mielessäni. Käännyn rauhallisesti ympäri, ja tassutan pimeään luolaani. Käperryn pedilleni ja nukahdan rauhattomaan uneen.

Nimi: Nadja, Laumaton

03.09.2017 17:04
Naaras katsoi kun pentu levitti siipensä ja nousi ilmaan. Sitten pentu avasi suunsa ja kertoi vastaukset kysymyksiini.
*Lento*, kertasin mielessäni pennun nimen. Nyökkäsin juuri laskeutuneelle pennulle vastauksen.
*Pian laumalaiset huolestuvat ja lähtevät etsimään Lentoa*, ajattelin huolissani.
"Minun pitää tästä lähteä. Muista, jos tarvitset apua lennä etsimään minua", naaras sanoi hätäisesti huomatessani toisen suden, joka katsoi heitä kummallisesti.
"Heippa Lento", Nadja sanoi. Sitten hän kääntyi ja juoksi pois.

Nimi: Lento

03.09.2017 11:00
Lento levitti molemmat siipensä ja heilutti niitä vahvasti. Enää pentu ei tuntenut maata jalkojensa alla, sillä hän oli ilmassa.
"Osaan minä", Lento sanoi.
"Ja minun nimeni on Lento", pentu jatkoi.
*Se johtuu varmaan siitä, että osaan lentää*, Lento totesi mielessään. Pentu piti lentämisestä todella paljon. Se oli ihanaa. Katsoa maailmaa ylhäältä. Miten erilaiselta se näyttikään sieltä, kuin maan pinnalta. Lento laskeutui takaisin maahan. Pentu heilautti häntäänsä iloisesti.

Nimi: Nadja, Laumaton

02.09.2017 18:38
Nadja kuunteli pentua tarkasti.
*Pentu on viisas*, Naaras ajatteli mielissään. Pentu heilautti vasenta siipeään, joka herätti naaraan mielenkiinnon.
"Ilman laumaa elämä on raskaampaa ja vaikeampaa", Nadja aloitti. "Kaikki pitää tehdä itse ja on myös paljon vaaroja", hän jatkoi. Naaras kiinnitti katseensa siipiin.
"Osaatko lentää?" Nadja kysyi.
"Ja muutes. Mikä sinun nimi on?" Naaras jatkoi.

Nimi: Lento

02.09.2017 07:42
"Selvä", Lento vastasi.
"Mutta ei se ulvonta vaaralliselta kuulostanut", Lento tokaisi Nadjaksi esittäytyneelle susinaaraalle.
*Hän on ystävällinen*, pentu ajatteli pirteänä.
"Jos sinulla olisi ollut pahoja aikeita, olisit varmaan ollut hiljaa tai ulvonut pelottavammin", pentu jatkoi ja heilautti vasenta siipeään. Oli kulunut jo jonkin aikaa siitä, kun Lennon toinen siipi oli murtunut. Nyt se oli kunnossa.
"Eikö sinulla ole laumaa?" Lento kysyi. Pentu oli kerran ennenkin tavannut suden, joka oli ollut laumaton.
"Millaista se on?" pentu kysyi.

Nimi: Nadja, Laumaton

01.09.2017 15:39
Nadja katsoi pentua, joka juoksi puunrunkosiltaa pitkin häntä kohti.
*Miten hän uskalti?* Nadja ajatteli.
Tuo puunrunko saattaa hajota milloin vain tassujen alta. Pentu juoksi suoraan hänen luokseen.
*Eikö tuolla ole yhtään älyä?* Naaras mietti hämillään pennun rohkeutta.
Sitten pentu alkoi kysellä häneltä kaiken laista. Miten hän vastaisi niihin kaikkiin?
"Olen Nadja", aloitin ystävällisesti.
"Ei minulla ole mitään hätää", en aikonut paljastaa pennulle pelkoani.
"Enkä tarvitse apua. Tulin vain katsomaan tarvitsetteko te apua", jätin kolmannen kysymyksen välistä pois.
"Jos te tarvitsette joskus apuani, kutsukaa vain", kerroin pennulle.
"Ja tästä edespäin kannattaa varoa tuntemattomia. Kaikki ei ole niin ystävällisiä kuin minä", lisäsin.

Nimi: Lento

01.09.2017 01:44
Lento loikoili leirissä, kun yhtäkkiä pentu kuuli leirin ulkopuolelta epätoivoisen ulvaisun.
*Kuka siellä on?* Lento mietti.
*Miksi se ulvoi noin?* Lento pomppasi pystyyn ja juoksi puunrunkosillalle. Hän pysähtyi ja näki valkean naarassuden joen toisella puolen. Lento jatkoi sitten eteenpäin juosten puunrunkoa pitkin. Uros pomppasi rantaan rungon toisessa päässä ja kulki vielä vähän matkaa sivummalle vieraan naaraan luo.
"Kuka sinä olet?" Lento kysyi uteliaana
"Onko jokin hätänä?" pentu lisäsi välittömästi. Lento kallisti hiukan päätään uteliaana.
"Miksi sinä ulvoit?" uros tiedusteli.
"Tarvitsetko apua?" Lento uteli.

©2017 Suden askel - suntuubi.com